Franchise

Wanneer je een Foodmaster binnenstapt waan je je in een traditioneel cafetaria, maar wel één met een modern jasje. Foodmaster is een franchiseformule van FHC Formulebeheer. Dat betekent dat je als ondernemer een contract aangaat waarbij je de handelsnaam en formule Foodmaster mag exploiteren.

Binnen onze franchise ligt de focus op samenwerken en ondersteuning bieden. Zo wordt je begeleid in zaken zoals marketing, administratie, hygiëne, bedrijfscoaching en meer. Jouw lokale kennis en kunde is bepalend voor het succes van de samenwerking. Geen harde franchise dus, maar het beste van beide werelden: het voordeel van een succesvolle formule met veel vrijheden om goed lokaal te kunnen ondernemen.

Ondernemer aan het woord

Het mooie van een franchise is dat je er niet alleen voor staat. Je hebt volop de mogelijkheid om ervaring en kennis uit te wisselen binnen een netwerk van ervaren cafetariaondernemers. Dit geeft niet alleen inzicht, maar kan je ook nieuwe ideeën geven voor jouw eigen zaak. Leren van elkaar en ervaringen delen dus. Dit is een groot goed binnen FHC Formulebeheer en Foodmaster. 

Een voorbeeld van een succesvolle ondernemer is Carin Jagt. Sinds 4 januari 2016 runt zij Foodmaster in Nieuw Amsterdam (Drenthe). Op de locatie van het huidige Foodmaster de Viersprong zat al geruime tijd een cafetaria. Deze werd gehuurd door een andere ondernemer. Zodra Jagt, die in het verleden jaren een cafetaria runde, de kans kreeg nam zij de zaak over.

“Dit was het begin van een grote verbouwing. We hebben de hele cafetaria leeggehaald want alles was oud en op. Een moderne cafetaria in Foodmaster stijl is het resultaat. Ik heb altijd met een formulehuis gewerkt. In ons dorp zijn vier cafetaria’s en ik zei tegen mijn man: ‘als we hier een succes van willen maken moeten we met een formulehuis samenwerken’. Foodmaster sprak ons gelijk aan. Ik ben nog steeds erg blij met deze keuze. Vanaf het begin dat we open zijn is het hier al boven verwachting druk. We lopen als een trein. FHC Formulebeheer biedt mij de juiste ondersteuning, promotiematerialen en hulp op verschillende gebieden. Zij zorgen echt voor het totaalplaatje. Bij het runnen van een cafetaria komt veel kijken en dan is het handig dat je niet over alles zelf hoeft na te denken.” 

Diensten

Voor onze franchisenemers leveren we belangrijke diensten. Deze leveren veel mogelijkheden en nemen veel voor jou als ondernemer uit handen.  

Bekijk producten en diensten

Heb jij het in je?

Wil je meer weten over de formule Foodmaster? Vul onderstaand formulier in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen. 

  Adres hoofdkantoor

  Haverstraat 36
  2153 GB Nieuw-Vennep
  Tel: 0252- 620 620
  Fax: 0252- 687 772
  Website: www.fhc-formulebeheer.nl
  E-mail: info@fhc-formulebeheer.nl