Ons verhaal

Voor Foodmaster De Parel ligt de focus al sinds de start op iedere klant een welkom gevoel geven. Gastvrijheid zit er goed in. Daarnaast vinden wij het relevant een goed verzorgd en hygiënisch cafetaria te hebben.

Lekker eten

Wij staan voor de frituurcultuur en uiten dit onder meer door goede producten aan te bieden. Dat betekent samenwerken met A-merken. Bekende snacks zul je bij ons dus op de kaart zien terugkomen.

Naast kwaliteit hebben wij ook een ruime keuze op ons menu. Wil jij bijvoorbeeld met z’n zessen frites delen, dan haal je voordelig bij ons een familiebak. Ook hebben we meer dan 30 snacks op ons menu staan!

Van de snacks is een absolute aanrader de gehaktbal. Deze zijn namelijk huisgemaakt. Eet ‘m op een broodje of gewoon los.

Groot terras

We zijn trots op onze producten, maar toch ook stiekem wel op ons terras. We hebben een prettig terras waar je heerlijk in het zonnetje kunt zitten. Het is altijd mooi om te zien hoe mensen genieten van een portie frites en een drankje, terwijl ze genieten van de eerste warme dagen.