Over foodmaster De Parel

ons verhaal

Welkom bij Foodmaster De Parel

Het adres voor de lekkerste snacks, burgers en frietjes. Maar ook voor een goede kop koffie ben je bij ons aan het juiste adres.

Foodmaster de Parel is niet te missen aan het prachtige Marktplein in 's-Gravenzande vind je deze gezellige Foodmaster. Neem lekker bij ons plaats en op een zonnige dag kies je een mooi plekje uit op ons terras. Hier geniet je van een welverdiende lunch met de lekkerste friet, burgers en andere fantastische snacks. Daarbij hebben wij ook een ruim assortiment met lekkere sundea specials en shakes.  

Bianca en haar team zijn welbekende gezichten in 's-Gravenzande ze staan bekend om hun gastvrijheid en vergeet ook de persoonlijke favoriet niet van Bianca namelijk de frites special pulled chicken. Een heerlijke smeuïge friet special, een ware smaaksensatie die je geproefd moet hebben.  

Kortom, weet jij even niet wat je wilt eten vanavond? Kom dan langs en bestel jouw favoriete maaltijd. Of nog makkelijker, we bezorgen jouw favoriete Foodmaster maaltijd graag bij jouw thuis dus thuisbezorgen is altijd een lekkere optie. Dus wat gaat het worden vanavond?   

Lees meer

“Trakteer jij jezelf eens op een uitgebreide lunch? Ga dan voor onze ambachtelijke Parel Truffelburger, deze is om je vingers bij af te likken.” 

Onze kernwaarden

de frituurcultuur zit in ons bloed

Het product moet altijd lekker zijn. Daarom werken we uitsluitend met A-merken. De combineren we met versproducten van topkwaliteit. De verrassende smaakcombinaties maken bij Foodmaster het verschil.
 

Gemak dient de mens, daarom bestel je bij Foodmaster altijd lekker snel. Of je nu bij ons komt bestellen of vooraf online je bestelling plaatst.

Bij Foodmaster proberen we jouw bestelling altijd zo snel mogelijk klaar te maken. Bestel jij al online? Dan kies je gemakkelijk jouw gewenste bezorgtijd.

accordion